Despre compania noastră

O ECHIPĂ CU O EXPERIENȚĂ BOGATĂ DE PESTE 11 ANI

CINE SUNTEM NOI

Suntem o companie ce oferim consultanță, soluții tehnice, implementare si mentenanță pentru proiecte IT si de telecomunicații. Global-Soft SRL este prezentă pe piața serviciilor de telecomunicație din 2008, oferind suportul in realizarea de centre de date, rețele de securitate si telecomunicații publice si private. Experiența vastă și angajații profesioniști ne-au permis să analizăm și identificăm nevoile stringente ale clienților în materie de monitorizare și să oferim soluții pentru segmente diverse, precum monitorizare video, GPS, sisteme de securitate

CE OFERIM?

Oferta noastră este țintită spre a satisfice nevoile clientului. Noi oferim soluții cu scopul de a rezolva atât problemele clientului, cât și cauzele care generează aceste probleme. Noi îi ajutăm pe clienții individuali să scape de griji, iar pe cei comerciali să iși crească profitul. Global-Soft SRL vă ajută să îi protejați pe cei apropiati, să vă optimizați costurile si să vă asigurați bunurile mobile ale companiei.
1125

Unități urmărite

238

Clienți

1600

Tipuri dispozitive suportate

11

Ani Experiență

CUNOAȘTE ECHIPA NOASTRĂ Fiecare angajat este un profesionist in domeniu, având ca și obiectiv satisfacearea nevoilor clienților.

CURCUDEL LILIAN

Administrator

NEGRU VALENTINA

Contabil

PETROV SERGHEI

Administrator Sisteme Informatice

CHIPERI ALEXANDRU

Inginer în telecomunicații

GRIȘCO DIMA

Inginer în telecomunicații

GARUȚA VADIM

Inginer în telecomunicații