Pentru un serviciu de calitate, ușurința monitorizării si protecția datelor, compania noastra a încheiat parteneriat cu unul din cei mai mari furnizori de soluții de monitorizare prin GPS din lume, Gurtam. Aplicația noastră a fost creată și imbunatățită pe parcursul a mai multor ani de experiență internațională in domeniu. Bazându-se atât pe analize, previziuni, cât și pe exemple reale și cerințe din partea clienților, programatorii au dezvoltat o aplicție robustă, ușor de accesat și utilizat care să răspundă nevoilor exigente ale utilizatorilor.

        Sistemul combină un număr mare de funcționalități cu o viteză de operare ridicată și un mecanism flexibil de personalizare. Fezabil atât pentru flote auto mari, tehnică specială, cât și pentru autoturismul personal, monitorizare animale de companie, copii sau batrâni.

        Funcționalitătile prezentate sunt doar o imagine parțială mixtă asupra serviciilor oferite, gradul de personalizare și diversitate a funcționalităților oferite fiecărui client diferă în funcție de cerințele individuale.

front.demo_footer