Monitorizare GPS flote auto

Ne puteți contacta: +373 22 931414 / +373 692 59 292


Global GPS Monitor


           Pentru un serviciu de calitate, ușurința monitorizării si protecția datelor, compania noastra a încheiat parteneriat cu unul din cei mai mari furnizori de soluții de monitorizare prin GPS din lume, Gurtam. Aplicația noastră a fost creată și imbunatățită pe parcursul a mai multor ani de experiență internațională in domeniu. Bazându-se atât pe analize, previziuni, cât și pe exemple reale și cerințe din partea clienților, programatorii au dezvoltat o aplicție robustă, ușor de accesat și utilizat care să răspundă nevoilor exigente ale utilizatorilor.

        Sistemul combină un număr mare de funcționalități cu o viteză de operare ridicată și un mecanism flexibil de personalizare. Fezabil atât pentru flote auto mari, tehnică specială, cât și pentru autoturismul personal, monitorizare animale de companie, copii sau batrâni.

  • Funcționalități
  • Avantaje
  • Apps
  • Demo
  • Versiunea mobilă

Structura modulară a aplicației permite dezvoltarea de funcționalități noi specifice și personalizabile pentru fiecare client în parte.  Vă prezentăm mai jos câteva exemple de module (Apps) existente, oferite gratuit.

 

  

   Dashboard - modul de raportare extinsă, cu grad ridicat de configurare și personalizare

Video Demo RU Video Demo EN Ghid RU Ghid EN
  

   iDriveSafe - vă ajută să monitorizați stilul de condus al șoferilor în mod simplu și eficient.

Video Demo RU Video Demo EN Ghid RU Ghid EN
  

   Track player - modul îmbunătățit  de vizualizare a traseelor parcurse.

Video Demo RU Video Demo EN Ghid RU Ghid EN
  

   Chatterbox- modul ce permite comunicarea directă cu soferul prin mesaje (necesită dispozitive adiționale)

Video Demo RU Video Demo EN Ghid RU Ghid EN

 

Monitorizează de oriunde

 

Pentru că timpul este bunul cel mai de preț, noi vă oferim posibilitatea să monitorizați obiectele chiar și când sunteți departe de un calculator, în deplasare, vacanță, la masă sau în drum spre casă. Versiunea mobilă a aplicației de monitorizare poate fi accesată de pe orice telefon mobil, tabletă sau alt gadget cu iOS sau Android ce are conexiune activă la Internet. Interfața simplificată și optimizată vă permite să salvați trafic de date și în același timp să verificați localizarea, starea si traseul obiectelor dorite.

Pentru instalare, descărcați aplicația dedicată în funcție de sistemul de operare deținut.

 

 

Aplicația este simplă și intuitivă, optimizată pentru a oferi performanță și ușurință în utilizare. Pe langă funcțiile de bază, versiunea mobilă oferă deasemenea o integrare directă cu Dashboard, un modul de raportare și monitorizare complex, combinându-se într-un set de  instrumente puternice de monitorizare GPS, îmbinate cu o mobilitate sporită.  Pentru ușurința învățării acesteia, mai jos găsiți cele mai uzuale iconițe folosite pentru a marca o anumită stare a obiectului monitorizat.

 

  Iconiță Descriere
Viteză Viteză egală cu zero
Viteză mai mare ca 0, obiect în mișcare
Contact cheie Contact in pozitie - Pornit
Contact in pozitie - Oprit
Stare curentă Obiectul se deplasează
Obiectul stă pe loc
Oprire de scurtă durată

 

* - contactați un consultant pentru activare și detalii

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Contactează un operator:

+373 692 59 292

+373 22 931414

info@globalsoft.md

gps.md