Monitorizare GPS flote auto

Ne puteți contacta: +373 22 931414 / +373 680 40 494

      Dashboard este un modul de raportare complexă și dinamică. Funcționalitatea poate fi folosită cu usurință pentru monitorizarea parametrilor cheie de eficiență ale parcurilor auto. Grafice diverse singulare și combinate pot fi realizate pentru Distante parcurse, Combustibil consumat, Regimul de viteză, Pauze și Curse, Geozone vizitate etc.

      Modulul de raportare permite extinderea vizualizării simultane a unui număr crescut de grafice, oferind o imagine mai clară pentru o analiză detaliată. Rapoartele pot fi generate pe perioade predefinite de 1 zi, săptămână, lună sau pe orice perioadă definită de utilizator, iar datele pot fi transpuse in grafice de tip plăcintă, bare sau histograme, oferind o gamă diversă de posibilități ce acoperă multiple combinații.

     Pe langă gradul ridicat de utilitate, modulul de raportare mai prezintă un avantaj, acel de a fi decuplat de aplicația de bază și a putea fi portat pe dispozitivele mobile. Se instalează gratuit pe orice dispozitiv cu Android direct din Google Play, sau iOS din App Store.  Versiunea web se poate accesa în browser din meniul Apps>>Dashboard.

Pentru mai multe detalii, consultati documentația modulului (http://apps.wialon.com/docs/ru/dashboard.html)

 

Demo Video (Rusă) Demo Video (Engleză)